смених дебитомера с huco,колата гори нормално не гасне както с прецакания преди това bosch но ми се струва мудна,може и така си въобразявам но искам да направя един тест с дебитомер bosch който е в отлично състояние да видя за разлика.не искам да си давам парите за пореден път за тоя дет духа.ако някой в бургас има 309 на bosch да пише
Известие
Collapse
No announcement yet.
дебитомер huco
Collapse
X
-
колега какво ще рече колата гасне ако колата ти забива когато не ти работи дебитомера проблема не е само в него аз имах такива проблеми с този дебитомер когато се прецакаше колата ми забиваше но се оказа че забиването идва най вече от запекла геометрия на турбото смених турбината защото моята си беше заминала на дригата турбина дето я сложих геометрията си работеше нормално а дабитомера ми не работеше но колата вече не забиваше според мен си провери геометрията,би трябвало в момента колата ти да е мудна въа високите
Comment
-
дебитомера го прецаках сам щото чета темите,след почистване със медицински спирт само дето не виках пътна помощ,но няма значение другия път ще мислим повече като вършим глупости.а инаече колата върви но не е като преди това искам да кажа156 2.4 JTD sportwagon 140hp 2000
Comment
-
ще запише грешка и пак филма с диагностики и триене на грешки.пак пари за експерименти,искам да разбера как ще е с bosch та ако ще се харча да знам за кво
---------- Post added at 19:41 ---------- Previous post was at 19:39 ----------
Първоначално публикувано от miroslav156 Покажи съобщениеколега какво ще рече колата гасне ако колата ти забива когато не ти работи дебитомера проблема не е само в него аз имах такива проблеми с този дебитомер когато се прецакаше колата ми забиваше но се оказа че забиването идва най вече от запекла геометрия на турбото смених турбината защото моята си беше заминала на дригата турбина дето я сложих геометрията си работеше нормално а дабитомера ми не работеше но колата вече не забиваше според мен си провери геометрията,би трябвало в момента колата ти да е мудна въа високите156 2.4 JTD sportwagon 140hp 2000
Comment
-
на моята когато и се прецака дебитомера я карах с изключена букса вървеше малко по добре след като и купих дебитомер го сложих закачих и буксата и всичко си беше нормално нито грешки сам чистил нито ништо от както я имам колата вече 5 години веднъж сам и чистил грешките и никаква разлика не имало от преди и след това
Comment
-
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
Comment
-
Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщениеНа този FIAT дебитомера май е различен.Не го пращай за зелен хайвер.
ето линк 2,4jtd 140ps
http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=3&show=1156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеайде да не говорим на изуст
ето линк 2,4jtd 140ps
http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=3&show=1
Comment
Comment